First Hotel Statt


boka hotell i ÖrnsköldsvikFirst Hotel Statt är ett av Örnsköldsviks mest kända landmärken. Hotellet byggdes redan 1913 och ligger vackert beläget till, med en av Sveriges mest exklusiva småbåtshamnar som den närmaste grannen.

Hög standard och service

boka ett hotell i ÖrnsköldsvikHotellet har 115 moderna och bekväma rum i olika prisklasser, från standardrum till deluxerum. Samtliga rum har trådlöst internet. Tre av rummen är handikappanpassade. På hotellet finns ett relaxrum med bastu och solarium. Parkering finns både inomhus och utomhus. Hotellet har ett brasseri som erbjuder a la carte rätter. Sommartid kan man njuta av maten på den härliga terrassen. På hotellet finns en festvåning som man kan boka ifall man vill anordna större middagar eller fester. Det finns en konferensanläggning på hotellet som har plats för upp till 20 deltagare, men större konferenser arrangeras i samarbete med närliggande konferensanläggningar. På torsdagar anordnas dans till orkester och på lördagar arrangeras nattklubb med disco.

Strategiskt läge

First Hotel Statt ligger mitt i centrala Örnsköldsvik, vilket innebär en närhet till allt staden har att erbjuda i form av restauranger, butiker och nöjesliv. Det är gångavstånd till arenan Fjällräven Center, konferensanläggningen Arken och Paradiset Bad och Spa. Det är också nära till Resecentrum och Botniabanan.

Klicka här för att se mer hotell i Örnsköldsvik.