Elite Plaza Hotel


boka hotell i ÖrnsköldsvikElite Plaza Hotel ligger i Örnsköldsviks högsta byggnad. Hotellet är nybyggt – det färdigställdes 2013 – och erbjuder nu ett fyrstjärnigt och modernt boende alldeles vid vattnet mitt i centrala Örnsköldsvik.

Härlig relaxavdelning

I hotellet finns 135 rum, varav 2 sviter och 11 handikapprum. Det finns fyra olika varianter av hotellrum, från standard till svit. Rummen är genomgående ljusa och moderna och samtliga rum har trådlöst internet. Hela hotellet är rök- och djurfritt. Högst upp i den 14 våningar höga byggnaden finns en lyxig relaxavdelning med gym, bastu och en underbar utsikt över Öviksfjärden.

Bra konferensmöjligheter

boka ett hotell i ÖrnsköldsvikElite Plaza Hotel är ett bra val för affärsresenären och det är ett populärt konferenshotell. Man kan välja mellan att konferera på själva hotellet eller på det intilliggande Arken Konferens. Totalt finns 15 olika konferensrum i varierande storlekar att välja bland. Den största lokalen tar upp till 160 personer. Arenan Fjällräven Center ligger inom gångavstånd liksom Paradiset Bad och Spa.

Engelsk pubmiljö

I hotellets gatuplan finns The Bishops Arms där man kan njuta av vällagad och rustik mat i en genuin engelsk pubmiljö. Sommartid kan man njuta av maten på restaurangens uteservering som ligger precis vid vattnet.

Klicka här för att se mer hotell i Örnsköldsvik.