ABC Strand City Hotell


boka hotell i ÖrnsköldsvikABC Strand City Hotell är ett privatägt mellanklasshotell mitt i centrala Örnsköldsvik. Hotellet har haft samma ägare sedan 1989 och genom åren byggt upp ett personligt hotell med en uppskattad ”hemma-hos-känsla”. Hotellet har 24 rum, fördelade på två våningar. Det finns såväl budget enkelrum som lite större dubbelrum. Hotellet har gratis trådlöst internet. Hotellets slogan är ”Allra bäst i klassen, mest för pengarna”.

Centralt läge

ABC Strand City Hotell ligger centralt, med bara ett par hundra meter till centrala torget med dess utbud av affärer, restauranger och nöjesliv. Från hotellet är det bara 500 meter från den nybyggda arenan Fjällräven Center. Lika långt är det till Resecenter och Botniabanan. Även Paradiset Bad och Spa finns inom samma radie.

Stort utbud av matställen i närheten

boka ett hotell i ÖrnsköldsvikVarm frukostbuffé serveras både på vardagar och på helger. Någon egen restaurang har hotellet inte. Däremot finns en thaibutik med fastfoodkoncept i samma fastighet som hotellet. Inte nog med det, inom fem minuters promenad från hotellet finns ett tiotal matställen, där man kan välja mellan allt från fastfood till exklusiva och lyxiga a la carte restauranger.

Klicka här för att se mer hotell i Örnsköldsvik.